Dieptemassage

Aroma- en kruidenadvies

Kom bij ons langs voor advies rond het gebruik van etherische olie, kruiden en andere natuurlijke verzorgingsmiddelen. Je wordt geholpen door een herborist/aromatherapeut. Ons winkeltje is open op woensdag van 10u tot 17u maar we doen ook graag open na een seintje. Advies is bij ons altijd ZONDER aankoopverplichting !

Meer info

Duur: maak een afspraak of kom langs op woensdag tussen 10u en 17u

Prijs: gratis

Dieptemassage

Zoals de naam het zelf zegt is dieptemassage een vorm van massage waarbij diepwerkende technieken gebruikt worden (diepe dwarse fricties). Dit met de bedoeling het verminderen van spierspanning en het verbeteren van bewegingsklachten. Spierspanning kan veroorzaakt worden door fysische belasting. Tevens kunnen emotionele en mentale belasting de spierspanning verhogen en oorzaak zijn van klachten.

Tijdens een sessie dieptemassage van 45-50 minuten worden de te behandelen plaatsen grondig aangepakt en stelselmatig losgewerkt. Zachtere en dieper werkende technieken wisselen elkaar af. Gemiddeld zijn drie tot vijf behandelingen nodig om echt verbetering te voelen. (Spier)klachten die al langere tijd aanslepen hebben vaak meer tijd nodig. Tijdens de behandeling gaan we op zoek naar de achterliggende oorzaken van de klacht.

Meer info

Duur: 50 minuten

Prijs: 60 euro

Wie : Bart Danneels

Informatie

Leef(je)wijzer, huis voor complementaire gezondheiszorg, vorming en coaching
 
Ons adres:
Streep 23, 2520 Broechem
Antwerpen, België
 

Cookies

Copyright © Leef(je)Wijzer